Silakkasoutu

100 suomalaista vesistötekoa -kampanja vuonna 2017

 

Klubimme osallistuu 100 suomalaista vesistötekoa kampanjan toteutukseen vuonna 2017. Pääjärjestäjinä ovat klubimme lisäksi viisi muuta Rotaryklubia, Vesistökunnostusverkosto (SYKE), Suomen Melonta- ja Soutuliitto sekä Suomen vesiensuojeluyhdistysten liitto ry.

Kampanja on osa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ohjelmaa. Kampanja huipentuu ja parhaat teot palkitaan 5. Silakkasoudun yhteydessä 1.10.2017 Helsingissä Stadin silakkamarkkinoiden avajaispäivänä. Silakkasoudun järjestelyistä vastaavat klubimme lisäksi Hausjärvi-Riihimäki, Herttoniemi, Pasila, Vantaa-Myyrmäki sekä Rotaract Helsinki rotaryklubit.

Lisätietoa kampanjasta:

http://suomifinland100.fi/project/100-suomalaista-vesistotekoa-kampanja/
http://www.ymparisto.fi/fi-FI/Vesistokunnostusverkosto/100_suomalaista_vesistotekoa

Lisätietoa Silakkasoudusta:
http://www.silakkasoutu.fi/

 

Rotarit kutsuvat Sinut pelastamaan lähivesiä ja Itämerta!

Silakkasoutu kirkkoveneillä soudetaan jo viidennen kerran Helsingin Silakkamarkkinoiden avajaispäivänä 1.10.2017.  Soudulla Finlandia-talolta Töölönlahdelta Kauppatorille kerätään varoja, jotka käytetään lähivesien (purojen, jokien, järvien) sekä Itämeren hyväksi vesiensuojeluyhdistyksen kautta.

 

Silakkasoutu on mainio tilaisuus järjestää henkilöstölle virkistyspäivä hyvän asian hengessä!  Tule mukaan omalla tai useamman porukan joukkueella. Ulkomaalaisille vaihto-oppilaille Silakkasoutu on unohtumaton elämys Suomesta ja sen merellisestä pääkaupungista.

Kirkkoveneeseen tarvitaan 14 soutajaa plus perämies. Tarvittaessa soudun järjestäjät, rotaryklubit,  hoitavat veneeseen ammattiperämiehen. Rotarit organisoivat myös veneet ja turvallisuusjärjestelyt.

 

LISÄTIETOJA

http://www.silakkasoutu.fi/

 

JÄRJESTÄJÄT

Rotaryklubit Finlandia Hall, Hausjärvi-Riihimäki, Herttoniemi, Pasila ja Vantaa MyyrmäkiRotarypiiri 1420 .

Rotarit ovat toimineet aktiivisesti Itämeren ja puhtaiden lähivesien hyväksi jo useita vuosia. Puhtaat lähivedet ja Itämeri kuuluvat piirissä 1420 monen klubin kärkihankkeisiin.

https://www.facebook.com/silakkasoutu/

http://d1420.rotary.fi/projektit/itameri-ja-lahivedet/

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT:

Stadin Silakkamarkkinat

Itämerihaaste