Silakkasoutu

 

Hei,

onpa mukavaa, että olet kiinnostunut Silakkasoudusta ja avasit tämän sivun! Tätä osiota päivitetään parhaillaan. Voit tällä sivustolla virittäytyä Silakkasoudun tunnelmaan katsomalla aikaisempien Silakkasoutujen kuvia ja videoita, mutta ajantasaisimmat tiedot sekä ilmoittautuminen seuraavaan, 4.10.2019 järjestettävään Silakkasoutuun löytyy Silakkasoudun omilta internetsivuilta.

 

Rotarit kutsuvat Sinut pelastamaan lähivesiä ja Itämerta!

 

Silakkasoutu kirkkoveneillä soudetaan jo kuudennen kerran Helsingin Silakkamarkkinoiden avajaispäivänä 7.10.2018.  Soudulla Finlandia-talolta Töölönlahdelta Kauppatorille kerätään varoja, jotka käytetään lähivesien (purojen, jokien, järvien) sekä Itämeren hyväksi vesiensuojeluyhdistyksen kautta.

 

Silakkasoutu on mainio tilaisuus järjestää henkilöstölle virkistyspäivä hyvän asian hengessä!  Tule mukaan omalla tai useamman porukan joukkueella. Ulkomaalaisille vaihto-oppilaille Silakkasoutu on unohtumaton elämys Suomesta ja sen merellisestä pääkaupungista.

Kirkkoveneeseen tarvitaan 14 soutajaa plus perämies. Tarvittaessa soudun järjestäjät, rotaryklubit,  hoitavat veneeseen ammattiperämiehen. Rotarit organisoivat myös veneet ja turvallisuusjärjestelyt.

LISÄTIETOJA

http://www.silakkasoutu.fi/

JÄRJESTÄJÄT

Rotaryklubit Finlandia Hall, Hausjärvi-Riihimäki, Herttoniemi, Pasila ja Vantaa Myyrmäki, Vuosaari ja Rotarypiiri 1420 .

Rotarit ovat toimineet aktiivisesti Itämeren ja puhtaiden lähivesien hyväksi jo useita vuosia. Puhtaat lähivedet ja Itämeri kuuluvat piirissä 1420 monen klubin kärkihankkeisiin.

https://www.facebook.com/silakkasoutu/

http://d1420.rotary.fi/projektit/itameri-ja-lahivedet/

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT:

Stadin Silakkamarkkinat

Itämerihaaste

 

100 suomalaista vesistötekoa -kampanja vuonna 2017

Klubimme osallistui 100 suomalaista vesistötekoa kampanjan toteutukseen. Pääjärjestäjinä olivat klubimme lisäksi viisi muuta rotaryklubia, Vesistökunnostusverkosto (SYKE), Suomen Melonta- ja Soutuliitto sekä Suomen vesiensuojeluyhdistysten liitto ry.

Kampanja oli osa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ohjelmaa. Kampanja huipentui ja parhaat teot palkittiin 5. Silakkasoudun yhteydessä 1.10.2017 Helsingissä Stadin silakkamarkkinoiden avajaispäivänä.  


Lisätietoa Silakkasoudusta:
http://www.silakkasoutu.fi/