Torikahvit ja kesäkuulumisia

11.7.2024

Uuden rotaryvuoden toiminta alkaa klubissamme varsinaisesti elokuun lopussa, 29.8., kun kokoonnumme viettämään Itämeripäivää. Sitä ennen voimme kuitenkin tavata toisiamme jo elokuussa torstaisin torikahveilla klo 8.00 Kauppatorilla, Toripoikien kahviteltalla!

Kesällä tapahtuu myös nuorisovaihdon piirissä. Outbound-vaihtarimme Iisa on palannut kotiin Australiasta upean vuoden jälkeen. Kesävaihto-oppilaamme Ettore puolestaan on isännöinyt ranskalaista Mayeulia kolmisen viikkoa Suomessa ja vienyt hänet mm. viettämään aitoa mökkijuhannusta saaristoon. Pojat suuntaavat näillä hetkillä Ranskaan jatkamaan vaihtoa Lyonin maisemissa. Toinen kesävaihtarimme Sofianna taas on parhaillaan Oregonin Portlandissa vaihtokumppaninsa Lian luona. Sieltä tytöt jatkavat vaihtoa kesäisessä Espoossa. 

Tvärminnen Baltic Sea Rylaan on ilmoittautunut jo parisenkymmentä nuorta eri Itämeren maista. 4.-9.8. pidettävä leiri pitää sisällään todella monipuolista ja korkeatasoista ohjelmaa. Klubistamme Hannele Kauranne on vetämässä hanketta ja muitakin klubilaisia mukana. 

Ihanaa kesää kaikille klubilaisille!

Klubin syksyn ohjelmaan voit tutustua täältä